forum klasy a TI z ZSP nr 1 w Kwdzynie
Weronika.. nie ma takiej opcji. Troche afera, ale jak juz powiedzialem, obejdzie sie napewno bez policji itp. Tylko nagana i z rodzicami Twoimi pogadaja. To bedzie na tyle. Powiedz, ze dzialalas pod wplywem impulsu itp.
Ta oni tylko strasza ;-p cwaniaczki, jak ja nielubie nauczycieli!! Prawie kazdy jest tak naprawde cwanym chujem i denerwuje mnie to, ze maja taka wladze nad nami, ogolnie mnie wkurzaja. Niby pomagaja a tu chuj nic sie nie da z nimi zalatwic...ani dogadac .. ! co nie cichy...paru takich mamy, wiesz o co chodzi
Bedzie dobrze jestesmy z Toba!!! A Grazka jak ona mnie mnei wkurwia tym swoim gadaniem co to nie ona i jacy my jestemy zli ;/
wszystko ładnie pięknie...miałam 20 juz do norwegii jechac a jak nie puszcza mnie? co powiedziec im zeby wyszlo na moje. chyba powiem o co chodzi pujda pogadaja powiem ze moge miec szlaabn ale nie na to. powiem ze to sie przyznalam zeby nie miec nie przyjemnosci ale niewiem co to moze nauczyciel jakis pomylkowo. mam nadzieje ze ok bedzie choc boje sie;(
Powiem tak mialem podobna sytuacje w gim falszowanie + zmuszenie uczenicy do napisania czegos
dokladniej chodzilo o zmiany planowe mielismy napisane przez nia ze nasz klasa nie ma lekcji ale chuj... tez afera kto co zrobil kto zmusil kto napisal itd... straszenie policja ... ze tak powiem nic nie bedzie jezeli sie przyzna do zlego predzej czy pozniej i tak to wyjdzie porozmawiaj z rodzicami poweidz im ze wyszlo tak a nie innaczej ze zalujesz tego ze wyszlo to pod wplywej sytuacji i lenistwa ze dopuscilas sie do tego a ze teraz wyszlo sidlo z worka ;[ no coz wkazdym razie porozmawiaj z rodzicami i zlap jakos zulczykowa jak bedzie miala w miare dobry dzien i porozmawiaj z nia o tym i sie przyznaj, zapewne w takim przypadku nie beda wieksze konsekwencje wyciagane, moim zdaniem lepiej sie juz przyznac niz ciagnac i w stresie zyc z konsekwencjami do jakich moze dojsc.... Dasz rade kobietko!
re: zapewne nie obejdzie sie od nagany od nauczycielki, oraz hmm... przeprosin romana
Ostatnio edytowany przez dex (2007-12-09 23:47:41)