forum klasy a TI z ZSP nr 1 w Kwdzynie
Co sądzicie o naszym katechecie? Proszę o obiektywne oceny. Osobiście bardzo mi przypadł do gustu, gdyż jest to inteligentny - i co najważniejsze - młody człowiek. Ma przyjemne poczucie humoru i jest bardzo sympatyczny. Na jego nieszczęście, ma bardzo wysoko postawioną poprzeczkę, przez księdza "Ave". Czy sprosta wymaganiom - to się okaże.
Ja go lubie. Też uważam, że jest spoko. Lekcje z nim są ciekawe i nie takie nudne jakby sie mogło wydawać. Na lekcjach ciekawe tematy i łatwe sprawdziany. Co prawda sam fakt że te sprawdziany są jest dziwny, ale ogólnie koleś jest wporzo.
hehe rekordy to on bije:P w ciągu 40min potrafi ponad 100 razy powiedzieć słowo prawda:P jak nie wierzycie to sobie policzcie na lekcji jak będzie gadał gościu trochę mnie denerwuje bo co lekcja to każe mi gume wywalać i przesiadać się do pierwszej ławki, no i te jego "zaraz ci uwagę wstawie" <lol>
kiedyś się wkońcu doprosi i mu z bani wytne hehe:P ale koleś ma gest ostatnio mi długopis pożyczył hehe:P
Nom spoko najlepsze jak niebylo dziewczyn i ciekawy temacik zaczelismy najciekawsza lekcja a co do uwagi ktora mi wstawil to mam do niego o to żal ;/ niepowinien bo z kims musialem gadac ale tylko mi wstawil noob ;/